Prin prezentul document vă punem la dizpoziție condițiile de utilizare a site-ului www.actdesign.ro, operat de societatea  ALMADA Design Concept SRL, înscrisă la Registrul Comerțului cu numărul J29/1055/2019, C.U.I.: 40675686.

Utilizând site-ul www.actdesign.ro (prin accesarea, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Continutul acestui site reprezintă proprietatea intelectuala a ALMADA Design Concept SRL și este protejat prin legea drepturilor de autor.Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ALMADA Design Concept SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Accesul și utilizarea paginii www.actdesign.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai usor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizica sau juridică care va accesa pagina.

Administratorul site-ului  www.actdesign.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii site-ului vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare și le pot consulta în orice moment.

GDPR

Orice persoana care viziteaza site-ul www.actdesign.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre ALMADA DESIGN CONCEPT SRL.;
  • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
  • solutionarea de catre ALMADA DESIGN CONCEPT SRL. a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate;
  • alte activitati întreprinse de ALMADA DESIGN CONCEPT SRL. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului;

ALMADA DESIGN CONCEPT SRL. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara. Produsul este realizat manual si din acest motiv fiecare obiect in parte are caracter de produs unicat.

Prin folosirea site-ului www.actdesign.ro  utilizatorul este de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si ALAMADA DESIGN CONCEPT SRL. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in conformitate cu legile romane in vigoare.

Preturi si taxe                               

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare .
Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) sau prin transfer bancar.

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA.

Livrarea produselor

Produsele se livreaza oriunde in tara prin intermediul firmelor de curier, costul transportului fiindsuportat de client si se calculeaza in functie de greutatea produselor comandate si de adresa de expediere.

Garantia produsului

Garantie produse: Pentru a beneficia de garantie, consumatorul are obligatia de a respecta instructiunile de utilizare si sa nu deterioreze produsul (lovituri, crapaturi, ciobituri, componente/ piese arse sau lipsa etc.), in caz contrar ALMADA DESIGN CONCEPT SRL. este exonerat de orice obligatie privind garantia.

Avand in vedere faptul ca produsele sunt realizate manual si au caracter de unicat, termenul de garantie este limitat la o perioada de 3 luni.

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare (OUG nr. O.U.G. 34/2014 ), „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Pentru a procesul sa poata fi realizat este nevoie ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si sa fie insotit de o copie dupa factura. Returnarea produsului se va face prin intermediul unei firme de curierat. Suma de bani aferenta comenzii online se va transfera in contul clientului prin transfer bancar in termen de maxim 30 de zile calendaristice.

Pentru orice nelamurirein legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului la achizitionarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati .