Tacâmurile ACT: flexibilitate și confort!

ACT este un set versatil de tacâmuri creat pentru persoane care suferă de artrită sau de alte probleme de mobilitate temporare sau permanente. Geometria variabilă a mânerului îi permite utilizatorului să personalizeze forma acestuia în funcție de propriile nevoi pentru a avea o experiență de servire a mesei confortabilă.

Caracteristici

FLEXIBIL

Mânerul cu geometrie variabilă îi permite utilizatorului să îl modeleze ori de câte ori este nevoie și mai ales atunci când boala evoluează. Această caracteristică conferă o formă ergonomică și adaptabilă a tacâmului indiferent de circumstanțe.

GROS ȘI MOALE

Dimensiunea mânerului și materialul din care acesta este făcut asigură o priză ușoară, confortabilă și care să nu cauzeze dureri suplimentare.

GREUTATE REDUSĂ

Presiunea pusă pe articulațiile sensibile este insesizabilă ceea ce face ca experiența utilizării tacâmurilor să fie una confortabilă și plăcută.

UȘOR DE CURĂȚAT

Tacâmuri proiectate cu linii și suprafețe line și simple astfel încât curățarea să fie facilă.

Cine suntem?

Furculiţă

Lingură

Suntem un studio de design din România care crede că în spatele fiecărui produs există o poveste, iar în cazul tacâmurilor ACT aceasta este despre produse care îi ajută pe oameni să treacă peste provocări și să se bucure din plin de viață. Experimentează libertatea, bucuria și independența pe care ACT o aduce la masă - un produs creat cu dragoste și dedicare pentru a răspunde nevoilor tale.

Urmărește-ne pe Instagram

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Sign up to our newsletter
Keep up to date with the latest from ACT!